Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser til Rayong, Thailand

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Rayong Thailand, Asia

Bare noen timer fra Bangkok ligger det mer enn 10 mil med sandstrender. Til Rayong reiser thailenderne selv når de vil ha en strand helt for seg selv.

Livet på strandområdene i Rayong er litt roligere enn på andre steder i Thailand, og det er mulig å finne mange skjulte strender langs den 10 km lange kysten som du kan ha helt for deg selv.

I hovedbyen Rayong ligger et stort akvarium, et tempel dedikert til kong Taksin og en historisk bykjerne.

De mest kjente reisemålene i Rayong er Seang Chan , Mae Ram Phueng, Laem Mae Phim og øyen Koh Samet.

Det er ikke bare sol- og badeentusiaster som kommer hit. Klimaet gjør at man kan dyrke tropisk frukt i verdensklasse, blant annet mangostan, durian og rambutan, så her kan du glede deg til mange eksotiske matopplevelser.

Et av Thailands merkeligste museer ligger i Rayong: Nang Yai Wat Ban Don-museet. Her kan du få vite alt du måtte lure på om skyggedukker. Mer enn hundre tradisjonelle thailandske skyggedukker i alle størrelser står utstilt, og har du flaks kan du også se en dukkeforestilling.