Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Koh Lipe, Thailand

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Koh Lipe Thailand, Asia

Koh Lipe, en øy sørvest for Thailands fastland, som lokker med late dager på vakre, langgrunne strender – perfekt for barnefamilier. De største strendene er Pattaya Beach, Sunrise Beach og Sunset Beach. Her finner du restauranter og barer.

Promenad på spången.
2 / 14
Vila på Öde Ö...
3 / 14
Utsikt från Mountain Resort, Koh Lipe
5 / 14
Kvälls Nöje
7 / 14
Ingen Trängsel På Koh Lipe
8 / 14
Viewpoint Bungalows beach
10 / 14
Pattaya Beach, Koh Lipe
12 / 14
View from Serendipity Resort
13 / 14
vy över norra koh lipe
14 / 14