Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser i september til Sunny Beach

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Sunny Beach Burgaskysten, Europa

Uteliv
Uteliv
Rimelig
Sandstrand
Sol & bad
Vannsport

Her kan du nyte sandstrender, sol og varmt og deilig vann. I Sunny Beach finner du også hotell for alle lommebøker.

Her finner du et bredt utvalg av hotell – alt fra femstjerners luksus til budsjettvennlige hotell. Byen har mer enn 800 ulike hotell å velge blant, og mange kommer hit for å bo på et av de mange praktiske all inclusive-hotellene.

Om dagene kretser nesten alt i Sunny Beach rundt den 8 km lange sandstranden. Den er barnevennlig, langgrunn og vannet er nesten aldri kaldere enn 26 grader i sommermånedene. Langs stranden ligger en strekning med mange restauranter, kafeer og barer. Sunny Beach er kjent for sitt pulserende uteliv, så mange av barene er åpne til svært sent.

Om barna dine ikke får nok av å bade finnes det også flere badeland man kan ta en utflukt til.

En kort spasertur sørover fører deg til den koselige middelalderbyen Nessebar. Bygningene ligger på en liten halvøy og er beskyttet som verdensarv.

Om du er i Sunny Beach mellom mai-juni kan du dra på utflukt til blomsterparadiset Rosendalen. Det ligger to-tre timer vestover og er verdens største område med roser. Her ferdes du mil etter mil blant velduftende roser, og om du drar på en rundtur kan du besøke noen av destilleriene der områdets berømte roseolje blir produsert.

3timer
Flytid fra Oslo

Reisemål som ligner Sunny Beach