Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser med nær stranden i Sunny Beach

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Sunny Beach Burgaskysten, Europa

Uteliv
Uteliv
Rimelig
Sandstrand
Sol & bad
Vannsport

Her kan du nyte sandstrender, sol og varmt og deilig vann. I Sunny Beach finner du også hotell for alle lommebøker.

Her finner du et bredt utvalg av hotell – alt fra femstjerners luksus til budsjettvennlige hotell. Byen har mer enn 800 ulike hotell å velge blant, og mange kommer hit for å bo på et av de mange praktiske all inclusive-hotellene.

Om dagene kretser nesten alt i Sunny Beach rundt den 8 km lange sandstranden. Den er barnevennlig, langgrunn og vannet er nesten aldri kaldere enn 26 grader i sommermånedene. Langs stranden ligger en strekning med mange restauranter, kafeer og barer. Sunny Beach er kjent for sitt pulserende uteliv, så mange av barene er åpne til svært sent.

Om barna dine ikke får nok av å bade finnes det også flere badeland man kan ta en utflukt til.

En kort spasertur sørover fører deg til den koselige middelalderbyen Nessebar. Bygningene ligger på en liten halvøy og er beskyttet som verdensarv.

Om du er i Sunny Beach mellom mai-juni kan du dra på utflukt til blomsterparadiset Rosendalen. Det ligger to-tre timer vestover og er verdens største område med roser. Her ferdes du mil etter mil blant velduftende roser, og om du drar på en rundtur kan du besøke noen av destilleriene der områdets berømte roseolje blir produsert.

3timer
Flytid fra Oslo

Reisemål som ligner Sunny Beach