Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Negombo, Sri Lanka

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Negombo Sri Lanka, Asia

Sandstranden i Negombo er som skapt for noen uker med sol og bad. Bare noen mil unna finnes det også shopping og folkemylder i storbyen Colombo.

I Negombo ligger en av de beste sandstrendene på Sri Lanka. Dere får derimot ikke hele sandstranden helt for dere selv, da tradisjonelle fiskere fortsatt bruker deler av den til båtene og redskapene sine.

Utenfor stranden kan du dykke ved flere korallrev eller på et skipsvrak som fungerer som et kunstig rev og lokker til seg masser av spennende fisk.

Den beste måten å se byen Negombo på er med kanalbåt. Det finnes mer enn 100 kilometer med kanaler å utforske.

I den sørlige delen av den store lagunen ligger det et stort naturområde hvor du kan besøke en mangrovesump. Vil du få litt avveksling fra natur og dyreliv er det bare en halvtime med buss inn til storbyen Colombo.

Har du noen gang besøkt et tanntempel? Om du drar åtte mil innover på Sri Lanka kan du besøke Sri Dalada Veediya i byen Kandy. I en svært vakker bygning beskyttes et hellig relikvie – en av Buddhas tenner.