Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 15.april.

Den 14.mars gikk UD ut og frarådet reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjelder i første omgang til 14. april. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før etter denne datoen.


For bookinger etter denne datoen tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser med kun fly til Negombo, Sri Lanka

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Negombo Sri Lanka, Asia

Sandstranden i Negombo er som skapt for noen uker med sol og bad. Bare noen mil unna finnes det også shopping og folkemylder i storbyen Colombo.

I Negombo ligger en av de beste sandstrendene på Sri Lanka. Dere får derimot ikke hele sandstranden helt for dere selv, da tradisjonelle fiskere fortsatt bruker deler av den til båtene og redskapene sine.

Utenfor stranden kan du dykke ved flere korallrev eller på et skipsvrak som fungerer som et kunstig rev og lokker til seg masser av spennende fisk.

Den beste måten å se byen Negombo på er med kanalbåt. Det finnes mer enn 100 kilometer med kanaler å utforske.

I den sørlige delen av den store lagunen ligger det et stort naturområde hvor du kan besøke en mangrovesump. Vil du få litt avveksling fra natur og dyreliv er det bare en halvtime med buss inn til storbyen Colombo.

Har du noen gang besøkt et tanntempel? Om du drar åtte mil innover på Sri Lanka kan du besøke Sri Dalada Veediya i byen Kandy. I en svært vakker bygning beskyttes et hellig relikvie – en av Buddhas tenner.