Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser til Bentota, Sri Lanka

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Bentota Sri Lanka, Asia

I Bentota får du den perfekte avslapningen; varme, sol og bad. Her ligger også en av de vakreste strendene på hele Sri Lanka.

Lokalsamfunnet består stort sett kun av noen restauranter og en togstasjon – og en palmekantet milelang sandstrand. Det er også langs stranden at du finner hotellene. Du kan velge mellom et dusintall – og de fleste er svært eksklusive.

I vannet utenfor Bentota kan du teste både surfing, windsurfing, kitesurfin, vannski… ja, i prinsippet alle typer vannsport. Du kan til og med teste rafting på Bentota-elven.

Etter eventyr på havet kan du prøve deg på roligere aktiviteter slik som ayurveda og yoga – eller hvorfor ikke ta turen til en ekte teplantasje og prøve noen kopper trukket på helt ferske blad.

Bare noen timer med bil fra Bentota ligger det 2243 meter høye fjellet Sri Pada. Hit valfarter både religiøse og turister. Turistene starter vandringen opp til toppen midt på natten for å se den fantastiske soloppgangen.

Religiøse fra fire ulike religioner kommer hit for å se en 1,5 meter stor fotlignende fordypning i fjellet. Hinduene mener at fotsporet kommer fra Shiva, buddhister mener at det er Buddha mens kristne og muslimer mener at det ble laget av Adam.