Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser med kun fly til Akumal, Riviera Maya

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Akumal Riviera Maya, Nord-Amerika

None
Sol & bad
Sandstrand
Vannsport
Dykking
Tropisk

Om du vil oppleve den rolige delen av Riviera Maya bør du bo i lille Akumal. Her handler alt om hvite sandstrender og det turkisblå karibiske havet.

Det tar bare 20 minutter med bil til mayaruinene i Tulum og cirka to timer til den store maya-byen Chichen Itza.

Akumal ligger vakkert til ved en rolig liten bukt ved det karibiske hav og har flere herlige sandstrender å by på. Her er det også utmerkede forhold for dykking og snorkling med korallrev, tropiske fisker og kjempeskilpadder. Disse kjempene har vært her så lenge av de har gitt navn til øyen – Akumal betyr ”skilpaddenes sted” på det gamle mayaspråket.

I Akumal finnes det bare noen få butikker og restauranter, men Playa del Carmen og Cancún kan enkelt nås med leiebil eller lokale busser.

To ganger i året har du sjansen til å være med på en honningfest i fornøyelsesparken Xel-Ha. Ved fullmånen i juni og desember bruker en prest melipona-honningen i en merkelig seremoni sammen med et liveband. Xel-Ha er en mellomting av en øko-park og et badeland. Her kan du utforske grotter, dykke fra klipper og svømme blant hundrevis av ulike fisk og delfiner.