Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Kolymbia, Rhodos

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Kolymbia Rhodos, Europa

Barnevennlig
None
Sandstrand
Sol & bad
Steinstrand

I Kolymbia er det deilig og varmt, og sandstranden er perfekt for å bygge sandslott.

Allerede på vei inn til Kolymbia kommer du til å bli overrasket – veien er en flere kilometer strak aveny fylt med eukalyptus. Når du har kommet deg på stranden som ligger her kan du nyte den deilige middelhavsvarmen. Her er det nesten alltid sol og i juli og august er det nesten aldri under 30 grader varmt.

Det finnes to strender i Kolymbia, den minste er dekket av gyllen sand som er perfekt for å bygge sandslott. Den grunne havbunnen gjør det til en favoritt blant barnefamilier. Det finnes ikke mange hotell her, men de fleste har egne basseng og tilbyr også rimelig all inclusive.

Kolymbia er en svært rolig og fredelig badeby. Bortsett fra dykking og andre vannsporter er det avslappende dager i solstolen som gjelder her, men vil du gå rundt blant butikker og restauranter er det kun to mil inn til Rhodos by.

En av Hellas’ merkeligste severdigheter er Epta Piges – de syv kildene. Denne grønne oasen ligger i fjellet vest for Kolymbia. Vannet fra de naturlige kildene går blant annet gjennom en 150 meter lang tunell til en liten dam. Du kan gå i tunellen og bade i sjøen, og utforske vakre fossefall og en restaurant der du kan spise lunsj omgitt av grønne platantrær og furutrær.