Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser i november til Plataniás

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Plataniás Chaniakysten, Europa

Barnevennlig
Uteliv
Rimelig
Sandstrand
Sol & bad

I Platanias ligger en av Kreta lengste strender, og du finner herlige temperaturer og masser av restauranter og barer.

Her ligger de fleste hotellene ved den syv kilometer lange sandstranden, en av de lengste på Kreta. Dette er bare en liten del av den to mil lange Chaniakysten, så om du drar på en liten utflukt kan du teste nye strender hver dag. Til tross for at Platanias ikke er spesielt stort finnes det et svært utbredt tilbud av restauranter og barer. I høysesongen er det til og med en veldig populær turistby for festende ungdom. Det finnes mange butikker i Platanias, men om du ikke finner det du er ute etter er det bare en mil inn til den større byen Chania.

På stranden ved Gerani, en kort spasertur vestover, har du muligheten til å se store havskilpadder. I sanden ligger de egg om våren, og i september klekkes eggene og tusenvis av skilpadder kravler ut i vannet.

2 / 5
Thinkstock
Inte mycket sea view kvar.
5 / 5

Reisemål som ligner Plataniás