Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser til Plataniás med Apollo

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Plataniás Chaniakysten, Europa

Barnevennlig
Uteliv
Rimelig
Sandstrand
Sol & bad

I Platanias ligger en av Kreta lengste strender, og du finner herlige temperaturer og masser av restauranter og barer.

Her ligger de fleste hotellene ved den syv kilometer lange sandstranden, en av de lengste på Kreta. Dette er bare en liten del av den to mil lange Chaniakysten, så om du drar på en liten utflukt kan du teste nye strender hver dag. Til tross for at Platanias ikke er spesielt stort finnes det et svært utbredt tilbud av restauranter og barer. I høysesongen er det til og med en veldig populær turistby for festende ungdom. Det finnes mange butikker i Platanias, men om du ikke finner det du er ute etter er det bare en mil inn til den større byen Chania.

På stranden ved Gerani, en kort spasertur vestover, har du muligheten til å se store havskilpadder. I sanden ligger de egg om våren, og i september klekkes eggene og tusenvis av skilpadder kravler ut i vannet.

2 / 5
Thinkstock
Inte mycket sea view kvar.
5 / 5