Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser med kun fly til Agadir, Marokko

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Agadir Marokko, Afrika

None
Laid back
Rimelig
Sandstrand
Surf

Den marokkanske byen Agadir satser mer og mer på å bli det perfekte reisemålet for vannsport. Bortsett fra windsurfing, jetski og surfing har også seiling blitt veldig populært.

Det meste i Agadir kretser rundt den 10 kilometer lange sandstranden. I den nordlige enden ligger en marina med butikker, restauranter og seilbåter som kan leies.

Langs stranden kan du også prøve de fleste vannsportene du kan tenke deg, både klassikere som surfing til nyere ting som stand-up-paddleboard.

Agadir skiller seg mye fra andre muslimske byer i Nord-Afrika. Gatene minner mer om boulevarder enn trange smug, og man tillater både barer, restauranter og kasinoer her.

Er du nysgjerrig på meteoritter? Det første meteorittmuseet i Afrika ligger i Agadir. Her kan du få vite mer om de verdifulle stenene. Museet drives av universitetet, og om du finner en sten i ørkenen kan man her få sjekket om den er verdifull eller ikke.

Bougainvilleor och en moppe
1 / 2
2 / 2
Thinkstock