Restplasser med kun fly til Port de Pollença, Mallorca

Restplasser med kun fly til Port de Pollença, Mallorca

 
 
 

Om Port de Pollença Mallorca, Europa

Barnevennlig
None
Genuint
Romantisk
Sandstrand
Sol & bad

Til og med når du soler deg på stranden er utsikten i Puerto de Pollensa fantastisk – byen er nemlig omgitt av flere fjellkjeder.

Om det er sol og bad du er ute etter så dobbeltsjekk at du ikke booker en reise til nabobyen Pollensa, som ligger oppe i fjellet en halv mil fra havet.

Det finnes flere strender å velge mellom i Puerto de Pollensa, men de er egentlig en eneste lang strandstripe, kun oppdelt av den yacht-fylte marinaen.

Langs stranden går det en strandpromenade fylt med vakre trær hvor du kan slappe av i skyggen eller ta en pause på en av restaurantene eller barene.

Den rolige atmosfæren og mangelen på underholdning gjør at Puerto de Pollensa har blitt en favoritt for par i alle aldre. I de seneste årene har det blitt vanligere med turister som bor her gjennom hele vinterperioden.

Du kan ikke besøke Puerto de Pollensa uten å ta en utflukt til halvøyen Cap de Formentor. Her er den populære utsiktsplassen Mirador de Mal Pas og lengre ut ligger den fantastiske stranden Playa de Formentor.

De største og vakreste grottene på Mallorca, Cuevas de Campanet, ligger noen mil sørvest for Puerto Pollensa. De mange kamrene har spennende navn slik som ”Det romantiske rommet”, ”Hverdagsrommet” og ”Det forheksede slottet”. De mange stalaktittene og stalagmittene her inne har også imponerende former. En rundtur i grottene tar ca. 40 minutter.