Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Port de Pollença, Mallorca

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Port de Pollença Mallorca, Europa

Barnevennlig
None
Genuint
Romantisk
Sandstrand
Sol & bad

Til og med når du soler deg på stranden er utsikten i Puerto de Pollensa fantastisk – byen er nemlig omgitt av flere fjellkjeder.

Om det er sol og bad du er ute etter så dobbeltsjekk at du ikke booker en reise til nabobyen Pollensa, som ligger oppe i fjellet en halv mil fra havet.

Det finnes flere strender å velge mellom i Puerto de Pollensa, men de er egentlig en eneste lang strandstripe, kun oppdelt av den yacht-fylte marinaen.

Langs stranden går det en strandpromenade fylt med vakre trær hvor du kan slappe av i skyggen eller ta en pause på en av restaurantene eller barene.

Den rolige atmosfæren og mangelen på underholdning gjør at Puerto de Pollensa har blitt en favoritt for par i alle aldre. I de seneste årene har det blitt vanligere med turister som bor her gjennom hele vinterperioden.

Du kan ikke besøke Puerto de Pollensa uten å ta en utflukt til halvøyen Cap de Formentor. Her er den populære utsiktsplassen Mirador de Mal Pas og lengre ut ligger den fantastiske stranden Playa de Formentor.

De største og vakreste grottene på Mallorca, Cuevas de Campanet, ligger noen mil sørvest for Puerto Pollensa. De mange kamrene har spennende navn slik som ”Det romantiske rommet”, ”Hverdagsrommet” og ”Det forheksede slottet”. De mange stalaktittene og stalagmittene her inne har også imponerende former. En rundtur i grottene tar ca. 40 minutter.