Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Koh Lanta

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Koh Lanta Thailand, Asia

Hele vestkysten på Koh Lanta er fylt med hvite sandstrender. Dette er rene badeparadiset med massevis av billige hotell.

Langs hele vestkysten finnes det 30 kilometer med perfekte sandstrender på rad og rekke, blant annet Long Beach, Klong Nin, Kantiang, Klong Jark og den mest populære – Klong Dao. En vei forbinder alle strendene og gjør det enkelt å prøve nye spennende badesteder. Bare noen kilometer innover i landet er øyen dekket av et fjellrikt landskap og spennende regnskoger. Deler av øyen er også fredet som nasjonalpark.

Den rolige stemningen på Koh Lanta gjør at dette er en favoritt for barnefamilier og eldre par. Det er også massevis av aktiviteter her for deg som ikke bare vil slappe av på stranden. Hvorfor ikke prøve thaiboksing, kajakkpadling, fisking eller gå på et matlagingskurs? Den beste dykkingen får du om du blir med en utfluktsbåt til fantastiske Hin Daeng og Hin Muang, steder som ofte listes blant verdens beste dykking.

En merkelig religiøs seremoni, Loi Rua, holdes i landsbyen Chao Ley av lokalbefolkningen. Innbyggerne lager små trefigurer av seg selv, inkludert hår og negler, og setter dem på en båt. I løpet av den tre netter lange festivalen ber man havgudene om unnskyldning ved å putte båtene til havs. Festivalen arrangeres til ulike datoer hvert år ettersom den holdes i forbindelse med fullmånen.

1 / 5
Thinkstock
2 / 5
Thinkstock
3 / 5
Thinkstock
Kväll på Lanta
4 / 5