Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser i november til Ko Samui

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Ko Samui Thailand, Asia

Barnevennlig
Dykking
Uteliv
Rimelig
Sandstrand
Sol & bad

Øyen Koh Samui er bare noen mil stor, men har så mange strender at du kan teste ut en ny hver dag.

De mest populære strendene er Chaweng og Lamai på østkysten. Vil du ha litt mer plass for deg selv bør du heller dra til vestkysten. Vannet her er fylt med korallrev og er perfekt for dykking og snorkling. Om du er en ekte landkrabbe kan du studere ulike fisker i akvarium. Hele øyen er fylt med forestillinger og små dyreparker der du blant annet kan se tigre, aper, elefanter, sommerfugler og krokodiller.

I tempelet Wat Khunaram ligger verdens eneste mumie som har på seg solbriller. Dette er ikke et forhistorisk funn, bortsett fra levningene av munken Luang Pho Daeng som gikk bort i 1973 mens han mediterte. Han ble 79 år, men sitter fortsatt i meditasjonsstilling bak glass i tempelet Na Muang.

12timer
Flytid fra Oslo

Reisemål som ligner Ko Samui