Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser i februar til Venezia-kysten, Italia

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Venezia-kysten Italia, Europa

Mange vet ikke at det ligger en fantastisk sandstrand kun noen få mil utenfor weekendsbyen Venezia. Badebyen Lido di Jesolo er perfekt for deg som både vil

Når du bor i Lido di Jesolo finnes det alltid noe å gjøre. Utforsk masser av restauranter, vannparken Aqualandia, akvariet Tropicarium Park, fornøyelsesparken Jesolandia, flere museer og et av verdens eldste diskotek (åpnet i 1961). Det som derimot lokker aller mest er den 15 km lange sandstranden. Mange hotell har en privat strand som bare får brukes av gjester.

Badebyen kalles ofte bare ”Jesolo” for å unngå å blandes med bydelen Lido som ligger inne i Venezia.

Filmentusiaster kan prøve det spennende mysterieeventyret Escape the movie. Du og fem andre blir innestengt i et rom. Dere skal deretter løse et antall ledetråder for å komme dere ut. Det finnes flere rom som har film som tema, blant annet ”Matrix”, ”ET” og ”Titanic”.

Reisemål som ligner Venezia-kysten