Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Antiparos by, Hellas

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Antiparos by Antiparos, Europa

På den lille øya Antiparos er livet rolig og tilbakelent, og det er også mange fine sandstrender her. Mange kjendiser har også reist hit nettopp for å nyte varmen uten å ha så mange mennesker rundt seg.

Her er det så rolig og urørt at øya har blitt en favoritt blant filmstjerner som blant annet Tom Hanks og Pierce Brosnan.

De fleste hotellene ligger i hovedbyen Antiparos by – nær den nordlige spissen av øya. Dette er en koselig by med lave, hvite hus og masser av restauranter og barer. Gå ikke glipp av en kveldstur til Sunset Beach bar, der du kan ta en drink og nyte den vakre solnedgangen.

Det finnes mange herlige strender rundt hele kysten. De fleste er langgrunne og barnevennlige, men de er også vanskelige å komme seg til. Den beste måten å ta seg en dukkert på er derfor ved å dra ut med en båt til en av de bortgjemte strendene. De fleste tar en rundtur rundt øyen med flere stopp som inkluderer bading og lunsj.

Den mest populære severdigheten på Antiparos er en stor og spennende grotte. Du kommer deg hit med buss.