Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser med nær stranden på Alonissos, Hellas

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alonissos Hellas, Europa

Alonissos kan du nyte gresk sol og varme i urørt natur.

Denne avlange øyen er bare to mil lang og noen få kilometer bred.

Her kan du slappe av i ro og mak i et vakkert landskap. Den nordlige delen av øyen er ubebodd, utilgjengelig og består av nesten helt urørt natur. Den er som skapt for deg som liker å gå i et utfordrende skogsterreng.

Den største byen her er Patitiri, hvor havnen også ligger. Denne store byen er svært vakker og store deler av den er også k-merket. Noen kilometer unna ligger Alonissos by. Denne byen ligger på en fjelltopp med fantastisk utsikt.

Øyen Alonissos har få strender, men har også en av de vakreste: Votsi. Ved denne badeviken ligger sandstranden ved hvite klipper og med trær som henger utover kanten.

Noen av de andre små turistbyene er Marpounta, Chysi Milia og Steni Vala.

Vannet utenfor Alonissos glitrer i grønt, blått og turkist, og er noen av de mest krystallklare i hele Hellas.

Hele Alonissos og øyas kyst er inkludert inn under Europa største marine nasjonalpark. Her finner man mange unike vekster, dyr og fisk. Dyret man fremfor alt prøver å redde ved å skape en nasjonalpark er selarten havsmunk. Det er en av verdens mest truede pattedyr, og det er kun 500 av dem igjen.

1 / 4
Thinkstock
2 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock