Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser i juli til Florida

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Florida USA, Nord-Amerika

I Florida kan du se alligatorer, hilse på Langbein eller slappe av på en sandstrand. Det er ikke så rart at dette er et av verdens mest populære reisemål.

I det sørlige Florida ligger nasjonalparken Everglades, badebyen Key West og storbyen Miami. På Floridas vestkyst ligger det flere badebyer med populære sandstrender, blant annet Clearwater Beach, Siesta Key og Naples Beach. Men det området som lokker aller flest turister ligger flere mil fra nærmeste sandstrand. I Orlando ligger det så mange fornøyelsesparker at det vil ta deg flere måneder å teste alle berg- og dalbanene. Besøk alt fra SeaWorld til Gatorland og Floridas eget Legoland. Begge underholdningsgigantene Disney og Universal har bygget flere fornøyelsesparker og vannparker.

Et av verdens merkeligste slott ligger midt ute i sumpen i Florida. Skulptøren Howard Solomon har laget en kopi av et middelalderslott ved hjelp av mengder av aluminiumskrot og gamle bildeler. ”Solomon’s castle” ligger nærme byen Ona og har også en restaurant for deg som vil ha noe å spise etter bilturen gjennom ødemarken.

Reisemål som ligner Florida