Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Nabq, Egypt

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Nabq Sharm el Sheikh, Afrika

Nabq på Sharm el Sheikh-kysten har i løpet av kort tid blitt en av Egypts mest fargesterke badebyer med gylne sandstrender, bra shoppingarkader og koslige kaféer. Besøk Al Salam, en syv kilometer lang, palmekledd gate med masse småbutikker.

Röd flagg idag.
1 / 7
Mera Butterfly.
2 / 7
Surgeon Arabian Clown fish.
3 / 7
Balkongutsikt från rum 2601.
4 / 7
Ganska tomt i polerna.
5 / 7
Slappardag bakom vindskyddet.
6 / 7