Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Makadi Bay, Egypt

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Makadi Bay Hurghada-området, Afrika

Barnevennlig
None
Dykking
Golf
Sandstrand
Vannsport

I Makadi Bay kan du nyte solen, sanden og det varmeste vannet i fred og ro. Her finner du også dykking i verdensklasse.

Dette er et reisemål du kan reise til året rundt og nyte livet i fred og ro. I vintermånedene er temperaturene på rundt 20, mens det i sommermånedene er rundt 30 grader.

Det finnes bare et titalls hotellanlegg i Makadi Bay, og de er som skapt for deg som bare vil slappe av og ikke trenger å gå utenfor hotellområdet. De fleste hotellene tilbyr all inclusive og har både basseng og alle fasiliteter du kan tenke deg.

Hotellene har egen strand og noen av dem har til og med en egen brygge som står for spennende båtutflukter.

Om du vil ha litt avveksling fra de late dagene på stranden og i havet kan du raskt ta turen til den større byen Hurghada som ligger tre mil nordover.

En av de mest populære utfluktene i Makadi Bay er de mange templene og kongegravene i Luxor. Det er omtrent 26 mil fra ditt hotell til faraoenes verden.

En av Egypts merkeligste fremkomstmidler er den gule ubåten Seascope. Den har plass til fire personer og gjør at du kan se de fantastiske korallrevene og tropiske fiskene uten å bli våt. Du kommer omtrent tre meter under vannflaten og vil se masser av tropiske fisk, blant annet klovnefisk.

Min Strandfavorit
1 / 5
Utsikt från en annnan solstol i Egypen..
2 / 5
Inte mycket att göra..
4 / 5