Restplasser til Cancun

Restplasser til Cancun

 
 
 

Om Cancun Mexico, Nord-Amerika

Dykking
Golf
Uteliv
Sandstrand
Sol & bad
Vannsport

Cancún er et av verdens mest kjente reisemål. Her finner du en 22 kilometer lang sandstrand og turkisblått hav med kort vei til masser av mayaruiner.

De fleste hotellene ligger langs den 22 kilometer lange sandstranden. Ofte bor du rett ved stranden og det er veldig vanlig at hotellene er all inclusive. Om du planlegger å dra på mange utflukter inn til det sentrale Cancún bør du sjekke kartene før du booker hotell. Fra sørsiden av stranden er det mer enn en mil inn til Cancúns mange butikker og restauranter.

I Cancun er det utrolig mye å velge mellom for deg som vil snorkle eller dykke. Vannet her er veldig varmt, noe som gjør at du kan dykke i 27 garder varmt vann når det er snø hjemme i Norge.
Vil du ikke dykke ved verdens nest største korallrev kan du besøke et stort undervannsmuseum eller prøve de mange ferskvannsgrottene lengre inne på halvøyen.

Inne i Cancún ligger et ganske nytt maya-museum. Det er også mange ulike utflukter du kan dra på til ruinbyer som Tulum, Chichén Itza og Uxmál.

I Cancún ligger et lite tequila-museum, Museo Sensorial del Tequila. Her kan du se eksempler på hvordan man produserte drikken før i tiden og du kan kjenne lukten fra produksjonen. Best av alt er kanskje at du kan prøvesmake flere ulike typer tequila.

1 / 6
Thinkstock
2 / 6
Thinkstock
Semesterboende (Zona Hoteleria)
3 / 6
5 / 6
Thinkstock
6 / 6
Thinkstock