Restplasser med kun fly til Golden Sands, Bulgaria

Restplasser med kun fly til Golden Sands, Bulgaria

 
 
 

Om Golden Sands Varna-område, Europa

Barnevennlig
Uteliv
Uteliv
Rimelig
Sandstrand
Sol & bad

Golden Sands er et av de mest populære europeiske reisemålene. Slapp av på en herlig sandstrand og nyt det krystallblå havet.

Du kommer trolig til å se ordet Zlatni pyasatsi når du er her, som er det lokale navnet. Det er den fire kilometer lange stranden som har gitt Golden Sands sitt navn. Det er en av de beste sandstrendene du kan dra til, og det at det er 25-28 grader varmt i vannet gjør ikke saken noe verre.

Langs stranden ligger en koselig gågate som er fylt av restauranter og barer, men mest sannsynlig vil du spise de fleste måltidene på hotellet – nesten alle hotell i turistbyen Golden Sands er all inclusive.

Hele byen ligger i veldig vakre omgivelser. Du trenger bare å gå i noen minutter for å komme til de store skogene som utgjør nasjonalparken som omringer Golden Sands.

Det finnes nok av aktiviteter for deg som ikke bare vil slappe av i solstolen. Her finner du både badeland, tennisbaner, golfbaner og du kan prøve deg på dykking og jetski. Det er til og med populært å dra på jaktutflukter her.

Deler av Golden Sands har et svært travelt uteliv. Om du vil kan du spille på casino, se show og danse natten inn på en av nattklubbene.

En drøy time fra Golden Sands ligger en av verdens merkeligste geologiske severdigheter. De mange steinsøylene i verdensarven Pobiti Kamani ser ut som flere millioner år gamle trestammer. Hvordan de 20 meter høye søylene av sten ble bygget er et mysterium.