Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser fra Tromsø til Ao Nang

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Ao Nang Krabi, Asia

Barnevennlig
None
Dykking
Laid back
Sandstrand
Sol & bad

Det kan være vanskelig å slappe av på sandstranden i Ao Nang. Tilbudet av aktiviteter er så stort at du i løpet av få dager vil ha prøvd alt fra matlaging, fjellklatring og dratt på ulike utflukter.

I Ao Nang er det så mange aktiviteter å velge mellom at du ikke kommer til å tilbringe så mye tid i solstolen. Bademekkaet er perfekt for deg som er nybegynner, da du kan kurse deg selv i alt fra matlaging til fjellklatring, kiteboarding og thaiboksing(!).

Bare noen kilometer sør for AO Nang ligger de vakre klippene og strendene i Railay. Mange velger å ha Ao Nang som base for utflukter. Herfra er det svært lett å komme seg til mange av de 80 ulike øyene på dagsutflukter eller å ta seg videre til Phuket eller Phi Phi-øyene.

En av de mest berømte øyene i Thailand kan du se ved å ta en dagsutflukt fra Ao Nang. Klippeøyen Ko Tapu stikker rett opp av havet og er med i James Bond-film ”Mannen med den gyldne pistol” fra 1974. Den lille øyen kalles i dag for ”James Bond Island”.