Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser i februar til Ao Nang

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Om Ao Nang Krabi, Asia

Barnevennlig
None
Dykking
Laid back
Sandstrand
Sol & bad

Det kan være vanskelig å slappe av på sandstranden i Ao Nang. Tilbudet av aktiviteter er så stort at du i løpet av få dager vil ha prøvd alt fra matlaging, fjellklatring og dratt på ulike utflukter.

I Ao Nang er det så mange aktiviteter å velge mellom at du ikke kommer til å tilbringe så mye tid i solstolen. Bademekkaet er perfekt for deg som er nybegynner, da du kan kurse deg selv i alt fra matlaging til fjellklatring, kiteboarding og thaiboksing(!).

Bare noen kilometer sør for AO Nang ligger de vakre klippene og strendene i Railay. Mange velger å ha Ao Nang som base for utflukter. Herfra er det svært lett å komme seg til mange av de 80 ulike øyene på dagsutflukter eller å ta seg videre til Phuket eller Phi Phi-øyene.

En av de mest berømte øyene i Thailand kan du se ved å ta en dagsutflukt fra Ao Nang. Klippeøyen Ko Tapu stikker rett opp av havet og er med i James Bond-film ”Mannen med den gyldne pistol” fra 1974. Den lille øyen kalles i dag for ”James Bond Island”.