Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser uspesifisert til Vilamoura, Algarve

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vilamoura Algarve, Europa

Golf, strender, båter, god mat… og enda mer golf! Det er dette som gjelder på Algarvekystens mest eksklusive badeby Vilamoura.

I Vilamoura har hotellene fire eller fem stjerner og bra spaanlegg. Noen av hotellene er også veldig familievennlige.

Det finnes flere bra sandstrender i Vilamoura, men det er ikke de som først og fremst lokker turister hit. Det store trekkplasteret er i stedet de mange golfbanene. Akkurat nå finnes det seks svært gode baner spredt rundt i Vilamoura.

Det milde klimaet her gjør at høysesongen for golfbanene er fra oktober-november. Da kan det være vanskelig å booke tid på de beste banene.

Når du har fått hvilt deg etter en behandling på et av spaanleggene kan du ta en liten reise i tiden. I Vilamoura ligger ruinene etter et av Middelhavets første bad, Cerro da Vila. Du går da rundt blant gamle garderober, bassengruiner og til og med et flere tusen år gammelt toalett.

1 / 4
Thinkstock
2 / 4
Thinkstock
3 / 4
Thinkstock
4 / 4
Thinkstock