Akkurat nå viser vi kun reiser med
avreise fra og med 16 juli.

UD fraråder reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land. Reiserådet gjaldt i første omgang fra 14. mars til 14. april, men ble 3. april forlenget inntil videre. Av hensyn til alle våre besøkere vil vi derfor ikke vise reiser før nærmere sommeren, og vil oppdatere info løpende.


Angående bookinger, så tilbyr de fleste reisearrangører generøse av- og ombestillingsmuligheter.


Hold deg oppdatert og les nøye gjennom hva som gjelder for hver arrangør og reise.

Restplasser uspesifisert til Albufeira, Algarve

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Albufeira Algarve, Europa

Barnevennlig
Golf
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
Vannsport

Albufeira er en av de vakreste byene langs Algarvekysten. Sandstrendene er omgitt av spennende og skarpe klipper og vakre, hvite bygninger.

Rett ved Gamlebyen ligger begge de vakre strendene Praia do Peneco og Praia dos Pescadores. I Gamlebyen er tempoet svært rolig med mange kafeer og restauranter, og derfor velger mange par og barnefamilier å bo her.

Området som har fått kallenavnet ”the strip” ligger langs partygaten Avenida Dr Francisco Sà Carneiro. Gaten er fylt av barer og høylytte diskotek, og hit kommer fremfor alt mange som utdrikningslag for å feste.

Den største trengselen på stranden i Albufeira finner du ikke midt i sommermånedene. Det er i stedet midt på vinteren at titusener av turister og lokale samles for et stort beachparty. Nyttårsfeiringen starter lenge før klokken slår 12 og det store fyrverkerishowet. I stedet for å stenge, så holder butikker og restauranter åpent ekstra lenge hele dagen og kvelden.