Informasjon om reiseråd

Frem til nå har Utenriksdepartementet frarådet alle reiser som ikke er strengt nødvendige til alle land, og reiserådet gjelder til og med 20. august 2020. Land som ble unntatt dette reiserådet den 15. juni 2020, er Finland, Island, Danmark, Færøyene og Grønland.

Folkehelseinstituttet skal innen 15. juli 2020 utarbeide en liste over land vi kan reise til i EØS/Schengen-området fra og med 15. juli, basert på smittesituasjonen.


Vi vil minne om at du selv må undersøke hvilke lokale restriksjoner og eventuelle karanteneregler som gjelder for det landet du vil besøke. Ofte finnes aktuell reiseinformasjon på Norges ambassader i respektive land.


For mer informasjon, besøk: https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/reiserad-knyttet-til-nytt-koronavirus-coronavirus/ eller https://www.regjeringen.no/no/tema/utenrikssaker/reiseinformasjon/


Informasjonen ble oppdatert 1.juli 2020.

Restplasser med kun fly til Albufeira, Algarve

Sammenlign og bestill reiser fra alle ledende reiseselskap
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Albufeira Algarve, Europa

Barnevennlig
Golf
Sandstrand
Shopping
Sol & bad
Vannsport

Albufeira er en av de vakreste byene langs Algarvekysten. Sandstrendene er omgitt av spennende og skarpe klipper og vakre, hvite bygninger.

Rett ved Gamlebyen ligger begge de vakre strendene Praia do Peneco og Praia dos Pescadores. I Gamlebyen er tempoet svært rolig med mange kafeer og restauranter, og derfor velger mange par og barnefamilier å bo her.

Området som har fått kallenavnet ”the strip” ligger langs partygaten Avenida Dr Francisco Sà Carneiro. Gaten er fylt av barer og høylytte diskotek, og hit kommer fremfor alt mange som utdrikningslag for å feste.

Den største trengselen på stranden i Albufeira finner du ikke midt i sommermånedene. Det er i stedet midt på vinteren at titusener av turister og lokale samles for et stort beachparty. Nyttårsfeiringen starter lenge før klokken slår 12 og det store fyrverkerishowet. I stedet for å stenge, så holder butikker og restauranter åpent ekstra lenge hele dagen og kvelden.