Ving

1 / 4

Ving

2 / 4

Ving

3 / 4

Ving

4 / 4
Christian Frederiks plass 4, 103 Oslo, 088 88

Ving - Norges største reisearrangør

Med over 50 års historie innen charterbransjen er Ving Norge AS i dag landets største reisearrangør!
Ving sendte sitt første charterfly til Mallorca for over 50 år siden. Siden den gang har vi hjulpet reiseglade nordmenn med å flykte fra hverdagens stress, minusgrader og snømåking. I dag tilbyr Ving reiser til både fjernt og nært, og er Norges største reisearrangør. Vi strekker oss til det ytterste for å gi deg akkurat den ferien du ønsker deg.

Velkommen til Ving!

Lang fartstid i bransjen har gitt oss et unikt innblikk i hva nordmenn ønsker seg når de skal på ferie. Underveis har vi sammen skapt unike reiseminner for utallige familier og venner. Det handler om historier og opplevelser som lever videre, også etter at du har kommet hjem igjen. Vi lover å hjelpe deg med å bestille den perfekte reisen, hver gang du og dine skal ut på tur.

Planen er klar – vi skal gi nordmenn minner for livet i minst 50 år til!

Sosialt ansvar

For oss i Ving er bærekraftig utvikling en ledestjerne. Vi jobber for å minimere de negative effektene av turisme og øke de positive effektene.

Vi vil utvikle, gjennomføre og markedsføre turisme på en bærekraftig måte. Vi vil redusere turismens negative effekter på miljøet og følger lokale, nasjonale og internasjonale lover og regler som gjelder vår virksomhet. Vi er imot alle former for illegal turisme. Vi har alltid som mål å følge aspektene for bærekraftig utvikling, både når det gjelder egen virksomhet og der vi samarbeider med lokale partnere.