Tyrkiareiser

1 / 4

Tyrkiareiser

2 / 4

Tyrkiareiser

3 / 4

Tyrkiareiser

4 / 4
Karl Johans gate 20, 0159 Oslo, 815 00 505
tyrkia
tyrkiareise
kemer
camyuva
side
belek
alanya
antalyar

Tyrkiareiser AS

Tyrkiareiser AS ble etablert i 2004 er i dag en av de ledende turoperatørene med avganger fra Norge til Tyrkia. I 2007 ble vårt søsterselskap Turkietresor i Sverige AB etablert og i 2017 slo vi sammen våre hovedkontor og flyttet til Stockholm. Tyrkiareisers mål er å tilby charterreiser av høy kvalitet til gode priser, og vi vil være førstevalget for norske reisende som ønsker å dra til Tyrkia. Hos oss skal kunden få personlig service og god informasjon om reisemål og aktiviteter.

Bredt program

Tyrkiareiser har et spennende og bredt program, og vi tilbyr hotell og leilighetshotell i alle kategorier; fra 2 stjerners pensjonat til store, luksuriøse resorts og et bredt utvalg av All inclusive-hotell. Vi har ulike konsept tilpasset kundenes ønskemål, blandt annet Senior 60 +, Nær stranden, Bra med barn, Spa, Aqua Splash og Golf. I tillegg arrangerer vi spesialreiser som vandringer, treningsleirer og skjærgårdscruise.

Reisemålene

Våre destinasjoner er Kemer, Side, Belek, Alanya, Antalya og Çıralı. Vi flyr med Corendon Airlines og Norwegian fra Oslo, Bergen, Haugesund og Kristiansand til Antalya flyplass.

Tyrkiareiser er medlem av Reisegarantifondet og Norsk ReiselivsForum.