TUI

1 / 4

TUI

2 / 4

TUI

3 / 4

TUI

4 / 4
fly
rutefly
charter
cruise
vingård
golf
gruppe
kongeranse
tema

Din reiseverden blir større

Du får flere opplevelser og vi vil gjøre reisene våre mer fleksible og individuelle. Som Star Tour har vi kommet langt, som TUI tar deg vi deg lenger, takket være samarbeidet med den europeiske TUI gruppen som vi har tilhørt i 15 år.

Fremtidens reiser staves TUI

Et navn er jo egentlig bare noen bokstaver. Det som virkelig betyr noe er hva du som gjest opplever i ferien. Det er derfor kundenes ønsker er så viktig for oss. Vi bygger videre på all den kunnskap og erfaring vi har opparbeidet siden vi startet i 1973, og inviterer deg med på fremtidens reiser under vårt nye navn TUI.

Velkommen til en større reiseverden. Velkommen til TUI!

Verdens største reisekonsern

TUI er verdens største reisekonsern med virksomhet i mer enn 180 destinasjoner verden over. Vi er ca. 76.000 ansatte i 130 land, og vi tilbyr ca. 20 millioner kunder heldekkende service fra booking til hjemkomst. TUI sin virksomhet dekker hele verdikjeden, hvilket inkluderer ledende reisearrangører, 1.800 reisebyråer i Europa, seks flyselskap med mer enn 140 kort- og langdistansefly og mer enn 300 egne hoteller deriblant RIU og Robinson.

Alle reisearrangører i TUI gruppen kommer til å endre navn til TUI. Det skjer i Norge, Sverige, Danmark og Finland, samt Storbritannia, Frankrike og mange flere. På denne måten ønsker vi å skape et globalt varemerke som forbindes med gode reiseopplevelser.

TUI står for en mer moderne reiseopplevelse, tilpasset dine individuelle behov. Så enten du vil reise på en eksotisk ferie, en weekend-tur, strandferie, partur eller treningsreise, så har TUI noe som passer for deg.