TripX Travel

1 / 4

TripX Travel

2 / 4

TripX Travel

3 / 4

TripX Travel

4 / 4
Krankajen 20, 211 12 Malmö, 0770-110112

Kort om TripX

TripX ble startet i 2010 av erfarne personer innen reiseindustrien; Martin Wirth, grunnlegger av Solresor/Solia i 1989 og Morten Husby, tidligere produksjonssjef for Solresor/Solia og Star Tour/Fritidsresor. Begge to er fortsatt 100% aktive i virksomheten. Sammen med dyktige IT-medarbeidere har vi som mål å komme med nye teknikker og moderne kvalitetshotell til absolutt beste pris. Vi har vår reisegaranti i Kammarkollegiet som er den statlige svenske reisegarantimyndighet.

«Bestill reisen enkelt og bekvemt, til den beste prisen!»

Dette er vårt slagord, og vi mener faktisk det vi sier. Vi mener du skal få valuta for pengene dine, samtidig som det skal være enkelt og trygt å bestille en reise med TripX. Siden starten har flere og flere oppdaget at det er enkelt, billig og smart å handle sin reise hos oss. Og det er vi selvfølgelig veldig glade for.

Vårt tips til deg er at du setter deg ned og bruker vår søkefunksjon til å søke etter interessante reiser. Du kommer til å bli overrasket. Vi er såpass trygge på vår kunnskap at vi tilbyr markedets beste verdi på hotell og pakkereiser at vi velger å gi våre kunder prisgaranti.

Lavest pris – prisgaranti

Absolutt laveste flypris

+ Garanterte minipriser på håndplukkede hotell

+ Ekstremt lave administrasjonskostnader

+ Ingen mellomledd

= Lavest pris

Det er ikke vanskelig å være billigst på markedet. Dersom du skulle finne den samme reisen billigere, så gir vi ikke bare den samme prisen, men vi gir deg også denne prisforskjellen som finnerlønn i form av en rabatt på din reise. Prissammenligningen må gjøres før bestilling på våre pakkereiser og gjelder kun på reiser bestilt mer enn 30 dager frem i tid.