STS Alpereiser AS

1 / 4

STS Alpereiser AS

2 / 4

STS Alpereiser AS

3 / 4

STS Alpereiser AS

4 / 4
Postboks 937 Sentrum, 0104 Oslo, 157 Oslo, 810 10 888

Norges ledende skireisearrangør

STS Alpereiser ble etablert i 1976 og har siden i mange år vært Nordens største arrangør av reiser til Alpene med nærmere 50 000 gjester hvert år. Konsernet er preget av stabilitet, ansvar og erfaring. Som sikkerhet for vår virksomhet har vi stilt reisegaranti hos Reisegarantifondet. Foretaket, inklusive hotellvirksomheten, har ca. 250 ansatte i vintersesongen.

21 skisteder!

STS Alpereiser arrangerer skireiser til 21 skisteder i Alpene og eier fem hoteller i Bad Gastein, Østerrike; Hotel Salzburger Hof, et av Alpenes mest verdsatte hoteller, Hotel Post, vårt populære designhotell, det luksuriøse Villa Orania, det hyggelige Hotel Gisela og vårt nye konsepthotell, Ski Lodge Reineke.

Vandringsreiser & Konferanse

I sommerhalvåret arrangerer vi populære vandringsreiser til Bad Gastein. Du kan velge mellom alt fra enkle stavgangsvandringer til avanserte høyalpine vandringer. I tillegg nyter du god mat, bekvemt bosted, vakker natur, et klima med varmende sol og myggfri, glassklar luft. Vi har også et stort tilbud av utflukter til verdensarv-byer som Salzburg og Venezia.

STS Alpereiser er også en av Norges ledende konferansearrangører. Over 3.000 personer er hvert år med på konferanse hos oss i Alpene. Hotel Salzburger Hof er totaltilpasset for profesjonelle konferanser hele året.

STS Alpereisers suksessfilosofi er enkel; vi tilfører alltid noe ekstra, vi gir våre gjester mer for reisepengene.


Velkommen til å reise til Alpene med oss!