Mixx Travel

1 / 2

Mixx Travel

2 / 2

Hvem er vi?

Mixx Travel er et lite selskep med stor kapasitet- du finner oss i Trianglen Shopping Center i Malmø.

Vi ble etablert i 2009 og har siden sendt 50.000 glade gjester på ferie fra Kastrup flyplass. I 2015 kunne vi åpne fly fra Stocholm, og i 2017 hadde vi gleden av og åpne for reiser fra Gøteborg, Billund og Aalborg.

Vårt sommerprogram består hovedsaklig av turer til Tyrkias sørkyst, da vi har spesialisert oss på og arangere turer til Tyrkia. I tilegg tilbyr vi også turer til Nord-Kypros, Istanbul, Jordan og området rundt Izmir.

Vår hovedmål er og kunne tilby turer fra alle skandinaviske land de neste årene, så hold øynene åpne for spennende nyheter på vår hjemmeside!

Hos oss er det meste mulig, og vil hjelpe deg skreddersy en tur som passer dine behov og ønsker.

Hos oss i Mixx Travel er vi oerbeviste om at alle har rett til ferie. Derfor er det viktig for oss å kunne tilby et stort og variert program hvor alle kan delta, unasett størrelsen på lommeboken. Vi er fortsetter derfor og finne gode hoteller til rimelige priser.

Familien er i sentrum, og det er viktig for oss at det er plass til både barn og voksene på våre destinasjoner. Vi mere at det bør vøre mulig a la barna løpe, leke og plaske i bassenget, mens de vokse kan hvile og slappe av o løpet av ferien. Mange av våre hoteller er designet for familier med barn, og de fleste har mange aktiviteter tilbasset barn, som vannsklier, lekeplasser og lekerom.Hvert år sender vi tusner av forvntningsfulle turister til deres livsferie, og mange av våre gjester vender tilbake til oss år etter år. Uansett hva du vil, sol, strand og badeferie, en kulturferie med mange historiske severdigheter eller en ferie med flere sportsaktiviteter, kan vi hjelpe deg med å finne det beste feriealternativet.

Vår ambisjon er å gi kundene våre ‘’mye mer ferie for pengene’’!