Machete Tours

1 / 4

Machete Tours

2 / 4

Machete Tours

3 / 4

Machete Tours

4 / 4
Cort Adelers Gate 16, 0254 Oslo, 469 51 502
reise til peru peru reise peru
pakkereiser
rundresier
selskapsreiser
sör amerika
sör-amerika
inkastien
machu picchu
machupicchu

Machu Picchu til Galapagos, inkl. fly - 15 dager

Denne reisen inneholder omtrent alt for en vellykket reise i Sør-Amerika. Turen starter i Perus hovedstad Lima, og går videre til Andesfjellene og det gamle inkarikets navle rundt Cuzco. Her kan du nyte vakker natur, storslåtte utsikter og se de storslåtte restene av en gammel og mystisk kultur. I tillegg blir det en reise i tid og evighet, en reise som du vil huske og som du kan bruke til større viten, flere sammenhenger og personlig utvikling. Minst like spennende er det å besøke Ecuadors hovedstad Quito med sitt vakre sentrum fra kolonitiden. Turen avsluttes med et cruise Galapagos med sin fantastiske øyverden. Her kan du se vakker natur og sjeldne fuglearter, og oppleve sjøløver. Velkommen til å utforske den en helt ny og annerledes verden sammen med oss!

Peru og Bolivia, inkl. fly - 20 dager

På denne 20 dagers rundreise i Peru og Bolivia blir dere tatt med til det Søramerikanske kontinentets kulturelle hjerte. Vi besøker Inkafolkets mystiske glemte by Machu Picchu, i dag en del av vår alles UNESCO verdensarv. Vi besøker også soltempelet, den hellige dalen, Inkahagene og ungdommens kilde, den som var utgangspunktet for hele den storslåtte Inkakultur!
Vi skal også oppleve alt fra storbyene Lima, Cuzco og La Paz, til de helt unike flytende siv øyer ute på Titicacasjøens klare vann. Vi får selvfølgelig også med oss den fascinerende saltørkenen i Uyuni og de magiske Nazcalinjene. Med andre ord en meget omfattende og helt sikkert – helt uforglemmelig reise for både kropp og sjel. Velkommen til din nåtidige reise tilbake inn i Sør-Amerikas antikke storhetstid!

Peru høydepunkter, inkl. fly - 14 dager

PRIS FRA: 26100 KR

Peru er et eldorado for alle som elsker natur og kultur. I løpet av 14 dager besøker du perlene fra kolonitiden, Lima og Arequipa, samt det fantastiske Colca Canyon med gamle landbruksterrasser og kondorer. Ved Titicacasjøen kommer du tett på lokalbefolkningen, og får et innblikk i deres levemåte og kultur, Du får oppleve inkarikets gamle hovedstad Cuzco og Inkeanes Hellige Dal med besøk til den åpne museumsbyen Ollantaytambo, hvor innbyggerne holder fast ved gamle tradisjoner og levesett. Her kan du også oppleve lamaer og alpakkaer. Peru er kjent for sine sjarmerende markeder, og du besøker derfor markedsbyen Pisac. Før turen slutter, besøker du den lille landsbyen Aguas Calientes i regnskogen tett på turens høydepunkt; inkabyen Machu Picchu med sine spektakulære ruiner fra inkatiden. Fra Machu Picchu kan du nyte den fantastiske utsikten til høye fjell og tåkeskog. Etter mange opplevelser og inntrykk, går turen tilbake til Norge.