Kenzan Tours

1 / 3

Kenzan Tours

2 / 3

Kenzan Tours

3 / 3
Kuggstångsgatan 3, 721 38 Västerås, +46-70-7127540
zanzibar
kenya
safari -reiser
afrika
tanzania
sørafrika
uganda
maldivene
seychellerne
safari

Prisverdige reiser til Afrika, Søramerika, Indiske Oceanen og Fjerne Østen.

Vi er reisebyrået som skiller seg fra mengden Vår målsetning er å arrangere det aller beste til Søramerika,Indiske Ocean Fjerne Østen. Vi ut maner større arrangører og tilbyr noe utover det vanlige- nemlig en unik service og unike reiser til unike priser. Kenzan Tours har reiser som passer reiselystne uansett ønskemål,interesser, alder og reisekasse Hos oss får du alltid personlig og profesjonell servise og som vår kunde kan du regne med å få den beste servise du kan kreve av en arrangør.

Vi vil at alle skal få sjansen og oppleve mer eksotiske plasser i verden til riktig lave priser.

Derfor rekommanderer vi deg og jevnføre oss med andre reisearrangører. Vi garanterer våre lave priser gjennom vår « laveste pris-garanti» Finner du samme eller lignende reise hos noen annen svensk arrangør til samme eller lavere pris en våre så gir vi deg en bedre anbud.

Garantert bra servise!
Ettersom vi bare samarbeider direkte med hotelleiere og lokale reisearrangører samt større internasjonale reisearrangører, garanterer vi for mye bra servise fra seriøse arrangører.
Vi kan uten mellom hender skreddersy akkurat den reisen du vil ha, eller ferdige pakkereiser med fly, boende og utflukter. For deg blir prisene det samme som å ordne alt på egen hånd, fordi at vi forhandler til oss bedre priser på boende og safari.

Det lille resebyrået med den stora tryggheten!

Kenzan Tours har det lille reisebyråets fordeler med veldig rask, personlig og profesjonell kundeforhold, samtidig som vi har den store reisebyråets muligheter med et internasjonalt kontakt nett med store reisearrangører mulighet og tilby veldig bra flypriser.
Vi samarbeider med flere lokale arrangører fordi vi vil holde veldig lave priser og et stort utbud med den beste kvalitet på alle våre arrangement.
Vi følger de allmenne reisevilkår enlig overensstemmelse med Konsumentbyrået, og vi har reisegaranti fastsatt hos Kammarkollegiet.


Unik Servise
Vi gir deg alltid en rask, personlig och profesjonell servise. Hos oss kjenner du at du blir tatt hånd omog vi informerer deg alltid nøye om våra reisemål. Vel på plasser våre lokale arrangører - spesialister påog ta hånd om deg på besta tenkbare sett!

Unike reiser
Vi satser både på tradisjonelle og unike reisemål. Hos oss finner du alltid det lille ekstra som andre reisearrangører savner. Vi sikter inn oss på øko turisme, safari, eventyr og opplevelsereiser samt luksuriøse sol og badereiser.
Reiser som passer alle.!

Unike priser
Vi vil at alle skal få sjansen og oppleve mer eksotiske plasser i verden til veldig lave priser. Store opplevelser til veldig lave priser. Store opplevelser til små priser er vårt motto. Med vår laveste pris pris garanti kan du være sikker på at du får rett pris på din reise.