Flamingo Tours

1 / 4

Flamingo Tours

2 / 4

Flamingo Tours

3 / 4

Flamingo Tours

4 / 4

Hvem er vi?

Flamingo Tours er et reisebyrå som selger fantastiske individuelle pakkereiser av høy kvalitet til gode priser. Vi har mange års erfaring innenfor reisebransjen og med stor viten og kjennskap til destinasjonene. Dette gjør at vi kan arrangere spennende og opplevelsesrike reiser du aldri vil glemme!Flamingo Tours er et danskeid reisebyrå som selger reiser til både Danmark, Norge og Sverige. Kontoret vårt ligger i Herning i Danmark, og her er det også norsktalende personale.Prisene hjemmesiden og i tilbudene, er i norske kroner hvis ikke annet er angitt!Vi elsker selv å reise, og reiser av og til ut i verden for å utforske nye destinasjoner, møte nye samarbeidspartnere, og for å sikre oss at kvaliteten på turene og hotellene våre lever opp til de høye standardene våre.

Som kunde

Hos Flamingo Tours er du som kunde i sentrum og vi vil gjerne gi deg den beste servicen både før, under og etter reisen. Vi er derfor også fleksible, og kan skreddersy drømmereisen din slik at du kan oppleve det du syns er «Det beste i verden».

Reisegarantifondet

Flamingo Tours er selvfølgelig medlem av det danske Reisegarantifondet (nr. 2829) og Danmarks Reisebyrå Forening. Dette sikrer at du, også som norsk kunde, trygt kan bestille reisen din gjennom oss.