EF Education

1 / 4

EF Education

2 / 4

EF Education

3 / 4

EF Education

4 / 4

Å åpne verden via utdanning

EF tilbyr utdanning for alle verdens borgere som kan bidra til å endre deres liv. I over 50 år har vår oppgave vært å gi tillit og frihet til folk i alle aldre, nasjonaliteter og bakgrunner. Med ønske om å finne din vei i livet, og med litt mot, åpner EF dørene til en verden av muligheter.

Vi forvandler drømmer til internasjonale muligheter

Vi kombinerer språkopplæring med kulturutveksling, akademiske prestasjoner og utdanningsreiser for å levere kurs og programmer som forvandler drømmer til internasjonale muligheter.

Hvordan det hele startet

I starten av 60-årene reiste Bertil Hult til England for første gang. På grunn av dyleksi hadde skolen vært et vanskelig sted for han. Han ble overrasket over hvor raskt han lærte engelsk i England.

Bertil var overbevist om at normal klasseromsundervisning hjemme i Sverige ikke alltid var den mest effektive læringsmetoden. I 1965 bestemte han seg for å starte et lite selskap. Europeiska Ferieskolan (forkortet for EF), som komiberte språkstudier med utenlandsreiser. Han kalte programmet "språkreiser", et av de første praktiske læremåtene utenfor klasserommet.

I dag er eksperimentelle studier en grunnspiller for moderne utdanning. Dette har vært EF's filosofi i over 50 år. Denne enkle, men effektive læringsmetoden har ført til at EF i dag er verdens største privateide utdanningsorganisasjon.