Detur

1 / 4

Detur

2 / 4

Detur

3 / 4

Detur

4 / 4
815 22 815

Om Detur

Detur startet som et reisebyrå i Tyrkia i 1993 med en kunde og servicesentrert filosofi. I 1998 ekspanderte vi utenfor Tyrkia til ulike deler av Europa og ble kjent som Detur International. Selskapet la til Tunisia, Egypt og Thailand til den voksende listen av reisemål og i 1999 startet vi opp virksomheten i Norge. I dag finnes vi i hele Norden og vi er stolte over å være en av de ledende reisearrangørene i markedet med over 200 000 gjester årlig fra Norden. Vi arrangerer i hovedsak reiser for solhungrige Skandinaver, men vi gjennomfører i høy grad også spesialreiser for grupper, foretak, fotballag og andre idrettsgrupper, rundreiser og cruise. Vi tilbyr i tillegg et stort og bredt golfprogram til Tyrkias golfparadis Belek, samt til Tunisia.

Kvalitet

Hele vår virksomhet går ut på et eneste mål: nemlig å passe på at du får en prisgunstig ferie med høy kvalitet og god service, i tillegg til mange herlige ferieminner. Derfor arbeider vi hardt og målrettet for stadig å forbedre vår kvalitet, da din opplevelse av reisen er det viktigste for oss.

Reis trygt med Detur

Detur er en stabil og pålitelig reisearrangør som ligger på den høyeste ratingen et selskap kan ha i Norge når det gjelder kredittverdigheten som bedømmes av soliditeten (Triple A fra Dun & Bradstreet). Som reisearrangør stiller vi lovpålagt reisegaranti til Reisegarantifondet og vi er medlem av VIRKE og Pakkereisenemda. Siden starten i 1999 har det vært vår ambisjon å gjøre dine viktigste uker i året til et trivelig og uforglemmelig minne for livet. Velkommen til våre reismål!