Dag Aasbø Travel

1 / 4

Dag Aasbø Travel

2 / 4

Dag Aasbø Travel

3 / 4

Dag Aasbø Travel

4 / 4

Familieeid selskap

Vi er familieeid reiseselskap (org. nummer: 889 181 842) som arrangerer turer i Norge, Europa og ellers i verden. Selskapet ble etablert i 1983, men vi har drevet med turvirksomhet i 3 generasjoner siden 1930-tallet. Dag Aasbø Travel har kontorer i Gjerstad og i Sandefjord. Les mer om historien vår fra 30-tallet.

Skreddersydde gruppereiser

For alle typer grupper (skoler, foreninger, kor, korps eller andre grupper) skreddersyr vi gruppereiser med det de ønsker å ha med – om det skulle være overnattinger, fly, ferger, guiding og opplevelser. Dere bestemmer og vi fikser alt dere måtte ønske med bruk av våre gode kontakter i inn- og utland. Vi sørger for at dere får et vellykket arrangement neste gang dere skal ut og reise.

Reisegarantifondet – Formål: Sikre kunde

Dag Aasbø Travel er med i Reisegarantifondet. Reisegarantiordningens formål er å sikre kunden som har kjøpt pakkereiser mot tap ved konkurs, akkord eller insolvens hos arrangøren. Kunden er etter loven sikret ved kjøp av pakkereiser dersom arrangøren har stilt garanti i Norge. Fondet betaler således tilbake forskudd som kunden har betalt inn når en reise blir avlyst. Ved reiseavbrudd betales den del av vederlaget som svarer til ikke oppfylt ytelse. Videre dekkes utgifter til opphold og hjemreise dersom hjemreisen er en del av pakketuren.