Hasselager centervej 13, DK 8260 Højbjerg, 21 95 37 99

Reisekonseptet vårt:

Helt siden starten har Asiatours hatt et helt klart reisekonsept som støtter opp om vår overordnede visjon:

Alle våre gjester skal få en opplevelse for livet, hver eneste gang!

Vårt mål er å gi deg en større opplevelse enn det du forventer. Vi har hjertet med oss i alt vi gjør, og det bidrar til å støtte opp om vår overordnede visjon.

Our goal is to provide an experience that surpasses your expectations. We take great pride in everything we do, which helps support our vision.

Siden vi startet med dette konseptet i 2006 har interessen vært overveldende. Gjestene er våre viktigste ambassadører og årsaken til at vi har opplevd den eksepsjonelle veksten som har gjort det mulig for oss å skape en god virksomhet som kan eksisterte i mange år fremover.

Medlem av det danske reisegarantifondet

Asiatours er medlem av det danske reisegarantifondet (medlemsnummer 1778).

This basically means that you are given financial protection by ATOL, both before and during the tour.

For deg som reisende betyr det at du er økonomisk sikret hvis den registrerte virksomheten skulle gå konkurs. Du kan lese mer om Reisegarantifondet her.

Våre søsterreisebyråer

Asiatours drives av Aclass A/S. I tillegg til rundreiser i Asia tilbyr vi også safarireiser i Afrika og eventyrlige rundreiser i Latin-Amerika.

Våre søsterbyråer har samme konsept og visjon som Lamatours: Pakkereiser til en fornuftig pris, med fleksible avreisedatoer og opplevelser for livet.

Besøk våre søsterreisebyråer: www.afrikasafari.no og www.lamatours.no.