Apollo

1 / 4

Apollo

2 / 4

Apollo

3 / 4

Apollo

4 / 4
810 20 000

Apollos reise startet i Hellas

Siden 1999 har Apollo sendt frosne nordmenn på ferie til sol, varme og gode opplevelser. Vi startet som spesialist på Hellas. Kjærligheten til og kunnskapen om Hellas er like sterk hos oss i dag, men sortimentet er utvidet og nå tilbyr vi alle typer reiser over det meste av verden.

Våre reisemål – hele verden for dine føtter!

Med oss kan du reise på sol- og strandferier til klassiske reisemål som Hellas, Spania og Kroatia og eksotiske reisemål i Karibien, Emiratene og Thailand. Vil du på en weekendtur tilbyr vi reiser til mange storbyer verden rundt. Oppdag for eksempel London, New York, Roma eller Singapore. Hele verden ligger for dine føtter.

En bærekraftig reiseindustri

Turismen må være bærekraftig – ikke bare for naturens og miljøets skyld, men også med tanke på det sosiale og økonomiske på reisemålene. Apollo hjelper hvert år flere hundretusen mennesker med å reise til andre land, se og oppleve andre kulturer og måter å leve på. Som en stor reisearrangør ønsker og må vi arbeide for å legge til rette for en bærekraftig turisme. Apollo arbeider derfor aktivt for å oppnå dette – og er blant annet den første nordiske reisearrangøren som er blitt sertifisert i henhold til Travelifes kriterier for reisearrangører.