Afrikasafari.no

1 / 1
Hasselager centervej 13, DK 8260 Højbjerg, +45 89 93 43 89

Reisekonseptet vårt:

Som reisearrangør har vi et helt klart reisekonsept som støtter opp under vår visjon:

Alle gjestene våre skal få en opplevelse for livet, hver eneste gang!

Vi har fokus på interessante reiseprogrammer, ekspertkunnskap, fornuftige priser, personlig service og ikke minst uforglemmelige reiseopplevelser. I tillegg synes vi det skal være enkelt og oversiktlig å velge og bestille den perfekte reisen.

Vår intensjon og mål er å gi deg en enda større opplevelse enn den du forventer. Vi legger hjertet vårt i alt vi gjør, og det synes vi er viktig for å støtte opp under vårt overordnede mål.

Interessen for reisekonseptet vårt har vært overveldende, og med gjestene våre som våre viktigste ambassadører har vi opplevd en eksepsjonell vekst. Vi har lyktes i å skape en fremgangsrik virksomhet som også vil kunne eksistere i mange år fremover.

5 grunner til at du skal reise med oss

1) Personlig service fra et engasjert team av spesialister. Afrika Safari består i dag av et stort team engasjerte medarbeidere og spesialister som har stor erfaring fra reisebransjen og alle våre reisemål.

2) Stort utvalg reisemål i Afrika
Vi bestreber oss på å ha et stort og spennende utvalg av reisemål i Afrika.
Tanzania
Kilimanjaro
Sør-Afrika
Kenya
Namibia
Uganda

3) Gjennomtestede pakkereiser med prisgaranti
Pakkereisene våre inkluderer fly, overnatting og spennende opplevelser, og de er sammensatt på bakgrunn av våre egne erfaringer og med tanke på hva gjestene våre ønsker å oppleve på de forskjellige reisemålene.

4) Fleksible avreisedatoer og avreisegaranti
Vi ønsker å gjøre det så enkelt og fleksibelt som mulig for gjestene våre. Derfor har vi avgang til alle reisemål året rundt. Så du finner garantert et tidspunkt som passer for deg.

5) Vi er medlem av det danske reisegarantifondet
Vi er medlem av det danske reisegarantifondet (medlemsnummer 1778).

Våre søsterreisebyråer

Afrika Safari drives av Aclass A/S, som i tillegg til safarireiser til Afrika også kan tilby uforglemmelige rundreiser i Asia og Latin-Amerika via sine søsterreisebyråer.

Konseptet og det overordnede målet er de samme som hos Afrika Safari: Få en opplevelse for livet på en av våre pakkereiser til en fornuftig pris og med fleksible avreisedatoer.

Besøk gjerne våre søsterreisebyråer: www.lamatours.no og www.asiatours.no