Publisert 20 mars 2015

Vi har funnet frem noe av det beste som charterarrangørene har å tilby i sommer om du skal reise på ferie uten barn. Her får du luksus for voksne på sitt aller beste.

Lindos Blu, Rhodos

På den greske øya Rhodos kan du sjekke inn på dette fantastiske boutiquehotellet som ligger i byen Lindos. I tillegg til den helt enestående utsikten fra bassengområdet kan hotellet friste med et herlig spa, restaurant og bare 50 meter til stranden. Også rommene holder veldig høy standard, og det er også mulig å bestille rom med direkte utgang til et mindre basseng fra rommet.
Les mer og se priser her.

Atlantica Grand Mediterraneo Resort and Spa, Korfu

Korfu er en av de grønneste øyene i den greske øyverden, og planlegger du en romantisk ferie er Atlantica Grand Mediterraneo er utmerket valg av hotell. Det ligger i byen Ermones som er en liten ferieby på øyas vestkyst. Hotellet er et av de beste på øya og har blant annet en veldig bra spaavdeling. Hotellet passer også bra for deg som liker å spille golf da Corfu Golf Club ligger rett i nærheten. Hit reiser du med Star Tour.

Sunprime Ayia Napa, Kypros

Kypros er en Sydenklassiker, og er spesielt populært for at de har en så lang sommersesong slik at du kan få sommervarme her fra april til oktober. Vil du i tillegg bo ekstra bra sammen med kjæresten kan du sjekke inn på Sunprime Ayia Napa som ligger i byen med samme navn. Det eksklusive hotellet er all-inclusive og er bare for voksne – ingen plastleker i bassenget med andre ord. Og når du blir sulten har du ikke mindre enn én buffetrestaurant og fire á la carte-restauranter å velge mellom.
Les mer og se priser her.

Melia de Mar, Mallorca

Mallorca har blitt et reisemål som kan friste med noen av Middelhavets absolutt beste og flotteste hotell, og liker du den moderne stilen med rene linjer og mye hvitt – ja da er det Melia de Mar hotellet for deg. Det ligger ved byen Illetas, ikke langt fra hovedstaden Palma, og her tilbringer du dagene ved det herlige bassengområdet, på stranden som det er badebukseavstand til eller på hotellets eget spa. Rommene er store og ikke minst luksuriøse med alle tenkelige fasiliteter og selvfølgelig gratis WiFi.
Les mer og se priser her.

Sunprime Dogan Side Beach, Side

Dette populære hotellet ble totalrenovert i 2012 og er nå et Sunprime-hotell tilpasset voksne gjester. Fra hotellet er det bare 50 meter ned til stranden, men foretrekker du bassenget har hotellet et stort og vakkert bassengområde og alle gjester har tilgang til gratis handduk, badetøfler og badekåpe. Hotellet har også en veldig bra restaurant med utsikt over havet – perfekt om du ikke orker å gå ut å spise en kveld selv om du har Side sentrum med et stort utvalg av både butikker og restauranter rett utenfor døren.
Les mer og se priser her.

Atlantica Kalliston Resort & Spa, Kreta

Her bor du på et av Kreta beste parhotell og har kort vei til både strand og ikke minst vakre Chania by med sin havnepromenade, shopping og mange koselige restauranter. Hotellet har også bra restauranter og to bassengområder, og på stranden får man tilgang til spesielle parsolsenger. Alt for å gjøre det så romantisk som mulig. Vil dere skjemme bort hverandre litt ekstra er noen timer på hotellets spa absolutt å anbefale. Hit reiser du med Star Tour.