Sensommerens billigeste flyreiser til USA

Linae
Reiseguiden, besøkt 38 land

Foto: Shutterstock
Drømmen om USA trenger ikke å være så fjern som du kanskje tror. Akkurat nå finnes det mange rimelige flybilletter til flere av landets storbyer.
Publisert 28 juli 2016

USA er et gigantisk land med mange spennende steder å besøke og oppleve. Grand Canyon, Mount Rushmore, New York, California, Yosemite, Savannah, Miami, Colorado og Montana – bare for å nevne noen. I år har nasjonalparkene i USA slått alle tidligere rekorder på antall besøkende. Kanskje vil du være en av dem? Eller vil du heller ta med familien til Disney World i Orlando og besøke alt fra alligatorer til noen av landets fineste strender i delstaten Florida? Mange drømmer også om å fly til New York, ta en leiebil og kjøre gjennom hele landet for å siden fly hjem fra Los Angeles. Why not? Du lever bare en gang! For å hjelpe deg med å finne den rimeligste flybilletten gir vi deg alle sensommerens billigste flybilletter til noen av landets mest populære byer. Prisene gjelder når du reiser fra og med i dag og frem til 30.september. September er en av de beste månedene å besøke landet på – ingen turistmasser, varmt i havet og behaglige dagstemperaturer nesten overalt.

Finner du ikke din reise i listene under finner du flere her:
- Sammenlign og finn fly til USA
- Sammenlign og finn hotell i USA
- Sammenlign og finn leiebil i USA


Rutefly til New YorkRutefly til MiamiRutefly til Las VegasRutefly til Los AngelesRutefly til San DiegoRutefly til San FransiscoRutefly til HonoluluRutefly til WashingtonRutefly til ChicagoRutefly til Houston