Hellas med alt inkludert

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: Ving
Foto: Ving
Foto: Solresor
Foto: Apollo
Hellas fantastiske øyverden lokker mange av oss nå i sommer. Vakre strender, god mat og spennende historie. Vi har valgt ut fem all inclusive-hotell der du bor litt ekstra bra i sommer.
Publisert 23 juni 2015

Hellas er hett i sommer. Reis til noen av de fantastiske, greske øyene og bo bra. Vi har valgt ut fem favoritter med all inclusive.

Sentido Mikri Poli, Kreta

Dette luksuriøse og elegante familiehotellet ligger rett i nærheten av stranden i Makrigialos. Her får hele familien en behagelig ferie med internasjonal barneklubb, morsomme aktiviteter og en deilig spaavdeling. Bassengområdet er stort og fint med havutsikt, og bestpr av to basseng, to barnebasseng og en bassengbar. Spis godt i bufférestauranten og unn deg litt ekstra luksus i den italienske restauranten. Rommene er lyse og fine, og noen har terrasse mot bassengområdet. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Lindos Princess, Rhodos

På dette elegante og familievennlige all inclusive-hotellet bor du direkte på stranden i Lardos. I den fine hagen kan du slappe i ved bassenget og barna kan leke i vannsklien. Du kan også unne deg litt ekstra luksus i spaavdelingen eller trene i gymmet. Du spiser enten i bufférestauranten eller i en a à la carte-restaurantene som tilbyr gresk, italiensk eller sjømat. Alle rommene er romslige og lyst innredet. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Hotel Louis Corcyra Beach, Korfu

Midt i den populære feriebyen Gouvia ligger dette firestjerners hotellet som kan friste med to bassengområder og et stort utvalg av aktiviter. Likevel er dette et sted du virkelig kan slappe av og bare nyte dagen enten på en solseng ved bassenget eller på stranden som bare ligger 50 meter bort. Maten som er inkludert serveres i hotellets bufférestaurant og i tillegg kan man få både kalde og varme småretter fra morgen til sen kveld. Hit reiser du med Star Tour.
Les mer og se priser her.

Maleme Mare, Kreta

Dette populære hotellet ligger ved en av de beste strendene på ChaniakystenKreta. Hotellet har to fine bassengområder, og vil du heller ha sand mellom tærne ligger stranden bare et steinkast bort. På hotellet bor du i flotte leiligheter med balkong eller terrasse, og all inclusive er alltid inkludert. Hit reiser du med Solia.
Les mer og se priser her.

Zante Maris, Zakynthos

Dette all inclusive-hotellet ligger i et stille område ved stranden i Tsilivi. Bassengområdet er stort og har en separat barnedel. Du får dessuten rabatt på inngangsbillett til Tsilivi Waterpark som ligger rett i nærheten. Er du sugen på litt ekstra luksus kan du slappa av ved innendørsbassenget eller i jacuzzien. Restaurantene på hotellet serverer lokale delikatesser, og kveldene er det underholdning for hele familien. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.


Charter til Hellas med all inclusive



Restplasser til Hellas