Publisert 16 september 2013

Unn deg en reise til solfylte Hellas - rikt på spennende opplevelser. Vi har funnet frem syv hotell i øyriket Hellas, der alt er inkludert.

Blue Marine Resort & Spa, Kreta

Blue Marine Resort & Spa er et lekkert all inclusive-hotell like ved vannkanten. Dette spa-hotellet er bygget i terrasser og har flott utsikt over havet og stranden like nedenfor. Alle kategorier av ulike bassenger finnes både innen- og utendørs. Hotellet har mange underholdene aktiviteter for både voksne og barn, hele døgnet rundt.
Les mer og bestill din reise her

Eleon Grand Resort & Spa, Tsilivi på øya Zakynthos

Eleon Grand Resort & Spa er et luksuriøst hotell som ligger i rolige omgivelser utenfor Tsilivi. Tsilivi er en av de mest populære turiststedene på øya Zakynthos. Dette 5-stjerners hotellet har et hyggelig bassengområde med barnebasseng og jacuzzi, men dersom du går opp i pris kan du få tilgang til eget basseng. Bassengområdet har i tillegg en liten vannpark, og kun 30 meter fra hotellet finner du stranden.
Les mer og bestill din reise her.

Kipriotis Village, Kos

Kipriotis Village er et stort og attraktivt hotell med flott beliggenhet ved Psalidi-stranden, utenfor Kos sentrum. Dette 4-stjerners hotellet byr på masse aktiviteter for hele familien både på dag- og kveldstid. Bassengområdet er barnas paradis med tre herlige basseng på totalt 2700 kvadratmeter, piratskip og ulike vannsklier. All-inclusive er inkludert i prisen.
Les mer og bestill din reise her

Maleme Mare, Kreta

Populære Maleme Mare i Maleme ligger ved en av de beste strendene på Kreta. Hotellet har to sjarmerende bassengområder i et flott miljø, godt egnet for soling og bading. Ønsker du litt sand mellom tærne, ligger stranden kun noen få steg unna. På hotellet bor du i en innbydende og velutstyrt leilighet med balkong eller terrasse. Dette 3-stjerners pluss hotellet har all-inclusive.
Les mer og bestill din reise her

Zante Maris, Zakynthos

Zante Maris er et smakfullt, familiedrevet hotell ved strandkanten i Tsilivi. Dette 5-stjerners hotellets ledelse og ansatte er meget engasjert i hotellets aktiviteter som byr på stor variasjon og god underholdning hver kveld. Hotellet har egen vannpark, innendørsbasseng og jacuzzi. Restaurantene på hotellet serverer delikatesser fra Middelhavet.
Les mer og bestill din reise her

Kalithea Horizon Royal, Rhodos

Kalithea Horizon Royal har høy standard og ligger nydelig til på en høyde med utsikt over Kalitheabukta og de små badevikene. All inclusive-hotellet har et herlig bassengområde med vannfall, boblebad og eget barnebasseng, samt lekeplass. Hotellet har gåavstand til både restauranter og barer. Ønsker du et større utvalg er det kort vei til Faliraki.
Les mer og bestill din reise her

Atlantica Portobello Royal, Kos

Atlantica Portobello Royal på øya Kos er designet som en middelalderby i miniatyr, med lave bygninger og elegante porter. Hotellkomplekset ligger bare et steinkast fra stranden og har fantastisk utsikt over vulkanøya Nissyros. Dette 5-stjerners hotellet tilbyr mer enn ett dusin bassenger og et stort utvalg av restauranter, samt aktiviteter for hele familien.
Les mer og bestill din reise her