Fartsfylte Thessaloniki

Louisenilsson92
Reiseguiden, besøkt 20 land

Foto: iStock
Foto: iStock
Foto: iStock
En weekendby som stadig øker i popularitet er byen Thessaloniki i Hellas. Byen er den nest største i Hellas og frister med mengder av uteserveringer og historiske severdigheter.
Publisert 31 mai 2018

7 tips til den greske byen Thessaloniki


1. Besøk Ladadika-kvarteret og spis på en av de koselige restaurantene, for eksempel Palati hvor de har liveband hver kveld.

2. For shopping bør du sprade rundt i den trendye shoppinggaten Tsimiski og deretter nyte en kaffe på en av byens uteserveringer.

3. Aristoteles torg - Her kan du nyte fantastisk arkitektur bare noen minutter unna havnen.

4. Den populære strandpromenaden i Thessaloniki er et must. Spaser rundt, nyt havsbrisen eller kos deg med en drink på en av barene.

5. Pass på å besøke kirken Agia Sofia. Den er en av de eldste kirkene i Thessaloniki og er til og med på Unescos verdenssarvliste.

6. Er du ute etter uteliv? Besøk den festlige bydelen Valaoritou. Her finner du barer og nattklubber som har åpent til solen går opp.

7. Vil du sole deg og bade kan du enkelt dra rett utenfor Thessaloniki og til en av strendene. Du kan også besøka en av øyene Santorini, Mykonos eller Kreta med ferge fra Thessaloniki.

Finn din reise til Thessaloniki her »
Finn din reise til Hellas her »


Reiser til Hellas

Sammenlign alle reiser til Hellas fra Norge