Publisert 24 juli 2016

Ved å feriere på hjemmebane kan du bruke noen ekstra kroner på selve opplevelsen. Ta med deg din kjære, mamma eller bestevenn og nyt en velfortjent helgepakke, enten dere vil spise førsteklasses mat og nyte spa, eller ønsker mer aktive weekend-pakker.

Romantisk luksus på The Thief

The Thief på Tjuvholmen i Oslo er blant annet kåret til Europa beste designhotell i 2015, Norges beste 5-stjerners hotell og Norges mest romantiske. På hotellets spa finner du 800 kvadratmeter med et tolvmeters basseng, opplevelsesdusjer, forskjellige typer sauna og tyrkisk hamam. Ta med kjæresten på en helgeutflukt og steng verden ute, og spis på noen av Oslos beste restauranter på Aker Brygge og Tjuvholmen.
Anbefaling: “Spa Indulgence”-pakken med 1 natt på hotellet, tilgang til spa-avdelingen, 50 min massasje og frokost.
Les mer og bestill her.

Golf-weekend på Utsikten

På The Bølgen & Moi Hotel Utsikten får du weekend-pakke med en god seng, et godt måltid og en god runde golf i godt selskap. Golfbanen ble kåret Norges vakreste golfperle i 2007. Utsikten fra restauranten er slående, og her får du fersk mat fra havet, fjorden, elva, det lokale landbruket, skogen og heia. Ligger midt i mellom Kristiansand og Stavanger, ca. 1.5-2 timer å kjøre fra hver by. Tog går også.
Anbefaling: Weekend-pakken med 2-retters middag og overnatting i dobbeltrom med utsikt, frokost og Greenfee for golf.
Les mer og bestill her.

Full velvære med jentegjengen på Farris Bad

Farris Bad i Larvik har på kort tid blitt et av Norges mest populære spa-hotell og har en enorm spa-meny med alle tenkelige behandlinger. Her bor du i alt fra delikate standardrom til luksuriøse suiter med panoramautsikt over fjorden. Her finner du Nordens største spa på 2500 kvm, og det fokuseres fysisk og mental trening, et balansert kosthold og behandlinger. Det tar ca 1,5 time å kjøre hit fra Oslo.
Anbefaling: Jentetur-pakken med spa-kit, overnatting, frokost, spainngang, badekåpe og tøfler.
Les mer om de ulike pakkene og bestill her.

Shisheido-spa på Geilo

På det klassiske hotellet Dr. Holms Hotel på Geilo kan du bo bra, spise godt og ikke minst skjemme bort deg selv i spaavdelingen. Som eneste Shisheido-spa i Norden får du her oppleve det japanske hudpleiemerket i vakre omgivelser. Den 1000 kvadrameter store spaavdelingen har hele seks behandlingsrom, noen med plass for to slik at man kan få massasje sammen med sin kjære eller en venn. Her finner du også to svømmebasseng, trimrom, tørr badstu, tyrkisk dampbad og boblebad ute og inne.
Anbefaling: 2 overnattinger, 60 min spabehandling, badekåper, flaske champagne på rommet, tilgang til velværeavdeling, gratis inne- og ute parkering.
Les mer og bestill her.

Tropisk regnskog-spa i Skåne

Om du har anledning til å dra litt utenfor landegrensen, burde du ta en luksuriøs og annerledes langhelg på Ystad Saltsjöbad i Skåne. Hotellet ligger vakkert til rett ved stranden i Ystad. Innredningen og maten holder høy standard, og frokosten er enestående. Bestill gjerne en Creek Experience, der interiøret minner om en tropisk regnskog og hvor du kan kose deg i blant annet badstu, hamam og leireinnpakning. Du kan fly til København på 1 time og deretter ta toget hit på 20 min. Vi anbefaler den mest populære pakken, Sandshell.
Anbefaling: Overnatting, 3-retters middag på ankomstkvelden, stor frukostbuffé på avreisedagen, full tilgang til SPA-avdeling, aktivitetspass, tøfler og badekåpe, samt en av de mest populære 50 minutters behandlingene eller The Creek Experience.
Les mer og bestill her.

Oppdag Sunnmørsalpene på Union Øye

Bestig kjente topper og få et tindepanorama som er få forunt i Norangsfjorden ved Ålesund. Opplev de unike Sunnmørsalpene med de majestetiske tindene som ruver opp fra fjordene. Fra hotell Union Øye er det kort vei til Geirangerfjorden og majestetiske Hjørundfjorden, og det er mange flotte dagsturer du kan legge ut på herfra. En annen like god grunn til å besøke hotellet, er at det er et av de mest herskapelige hotellene i Norge, noe som også er grunnen til at det har hatt besøk av alt fra kongelige, forfattere og eventyrere – Knut Hamsun og Edvard Grieg for å nevne noen. Du kan også få en helikopter-sightseeing over fjellene. Nyt stillheten og den majestetiske naturen på kloss hold.
Anbefaling:Topptur-pakken med overnatting i dobbeltrom, 3-retters middag servert i hotellets herskapelige spisesal, frokost og smøring av matpakke, fjellkart.
Les mer om de ulike pakkene og bestill her.

Juvet landskapshotell – bo tett på naturen

Et rom midt i skogen. Store panoramavinduer som gir deg følelsen av at rommet er en del av naturen. Juvet Landskapshotell i Valldal er et sted man bare må se med egne øyne. Gamle gårdsbygninger og moderne glasskuber gjør dette til en storslått opplevelse. Ta et foryngende bad i spaavdelingen, besøk Ålesund som ligger 1,5 time unna med bil, og som der igjen kun er en kort biltur unna Trollstigen. Høsten er den mest fargerike sesongen på Juvet med mange utendørsaktiviteter – så gjør deg klar for vakre naturopplevelser.
Anbefaling: 1 natt i dobbeltrom med frokost og treretters middag på kvelden.
Les mer og bestill her.

Helgeluksus i Gøteborg

Bare 3,5 timer med buss, bil eller tog fra Oslo, finner du Gøteborg med sitt spennende utvalg. Bo på Arken hotell i Gøteborg og kos deg på Art Garden Spa. En rolig oase, men fortsatt med storbypulsen rett utenfor døra. Går også an å kombinere med et besøk på Liseberg.
Anbefaling: Tilgang til spa, 3-retters middag i restauranten, frokost, fin badekåpe og tøfler, en overnatting og lunsjbuffé på avreisedagen.
Les mer og bestill her.

Hotel Gabelshus – Urban oase i Oslo

Velg en urban helg hos Clarion Collection Hotel Gabelshus Hotell på vakre Frogner i Oslo. Dette hotellet har pakketilbud i blant som du kan være på utkikk etter, men det passer også fint til å ta en normal avslappende helg kombinert med morsomme storby-aktiviteter. Dette er er et sjarmerende hotell utenom det vanlige, og passer perfekt for deg som vil bo i nærheten av kultur, byliv og severdigheter. Kos dere med landets beste shopping i Bogstadveien og Karl Johans gate, ta en tur i Frognerparken eller på Vestkantstorget og nyt Frogners gatekafeer, restauranter og poshe uteliv. Slapp av i Relax-avdelingen eller ta en tur innom hotellets gym. Hotellet er også dyrevennlig, har gratis wifi og et “levende bibliotek”, som betyr at om du leser ut boken du kom hit med, kan du bytte den inn i en ny en i bokbytte-biblioteket når du drar eller mens du er der.
Les mer og bestill her.

Finn det du trenger til din Norges-ferie her

Finn ditt hotell i Norge
Se alle tilbud på opplevelser & reiser
Søk etter fly i Norge