Publisert 9 juli 2021

1. Rhodos

På toppen av listen finner vi Rhodos, som er et av Hellas' og Europa mest populære feriereisemål. Det har sin forklaring i øyens utmerkede beliggenhet i Middelhavet, sørøst for det greske fastlandet og nærme Tyrkia. Hellas' fjerde største øy er en charterklassisker som kan friste med alt fra gresk byliv i Rhodos by til vakre strender på både østkysten og vestkysten. Øyen har flest soldager i hele Hellas og er en av de beste stedene i Europa for sol og bad. Dette er en øy som har noe for alle, uansett hva man vil gjøre på ferien.
Finn din reise til Rhodos her

2. Kreta

En annen klassiker blant norske reisende er Hellas' største øy, Kreta. Øyen ligger i det østlige Middelhavet midt mellom Europa og Afrika. Dette er det ultimate feriestedet for kresne, soltørste turister. Menneskene på Kreta er veldig trivlige, gjestfrie og ikke minst store lokalpatrioter som anser seg selv mer som Kreta-beboere enn som grekere. Denne fantastiske øyen er bedårende vakker og varierende med alt fra snøkledde fjelltopper og frodige sletter, til små havbukter og vidstrakte sandstrender. Her finner vi også historisk verdensarv, slik som byene og palasset i Knossos og Faistos, men også den mektige Samariaravinen som er Europas lengste ravine.
Finn din reise til Kreta her

3. Zakynthos

En perfekt ferieøy som du enkelt kan oppleve på en uke, og som har så mange vakre strender og badebukter at det er lett å finne sine egne perler her. Zakynthos tilhører de Joniske øyene som er en av de vakreste øy-gruppene i Hellas, og det er få steder som har like klart vann som her. Her får du en ekte naturopplevelse, fantastisk mat og masse sol og bad - blant annet på øyens øst- og sørkyst som har flere langstrakte, langgrunne og barnevennlige sandstrender. De Joniske øyene er et område som er enkelt å reise til om sommeren da det går flere charterfly til området, og da spesielt til Zakynthos.
Finn din reise til Zakynthos her

4. Kos

Klassikeren Kos er den gamle partyøyen som nå retter seg mer mot voksne gjester og barnefamilier. Øyen er fylt med fantastiske strender, pittoreske landsbyer og veldig gode sykkelveier for den som vil være aktiv på ferien - en reise til Kos byr på det meste!
Finn din reise til Kos her

5. Limnos - nyhet 2021

Bli kjent med vakre Limnos, eller Lemnos som øya også kalles. Øya ligger i den nordre delen av Egeerhavet og inviterer til en rolig ferie i autentiske omgivelser. Med lange sandstrender, rolige badeviker og koselige havnepromenader med restauranter og små boutiques. Her opplever du det genuine Hellas ispedd noe av arven fra øst!
Finn din reise til Limnos her

Tilbud – Hellas

Finn din reise til Hellas her