3 på topp i Hellas

Stine
Reiseguiden, besøkt 19 land

Foto: Apollo
Foto: Ving
Foto: Apollo
Hellas blir vi aldri lei av, og om du skal dit i sommer vil vi tipse om noen av de beste all inclusive-hotellene i den greske øyverdnen.
Publisert 30 desember 2014

Sommeren 2015 blir Hellas år. Landet troner på toppen av bestilte reiser lenge før sommeren er her og andre favoritter som Tyrkia og Mallorca må se seg slått av tzatziki, gresk salat og hvitekalkede hus med blå vinduskarmer. Her har vi funnet frem tre av sommerens mest populære all inclusive-hotell i den greske øyverdenen.

Creta Maris Beach Resort, Kreta

Et av av fjorårets med populære hotell hos reisearrangøren Apollo var dette storslåtte all inclusive-hotellet i HersonissosKreta. Det fikk utmerkelsen “Gold” av gjestene og det er spesielt den fantastiske servicen og de vakre omgivelsene som utmerker seg. At hotellet har ikke mindre enn 13 basseng å velge mellom har gjort det til en stor favoritt hos barnefamiliene. Og her finnes det rom for alle, er man på kjærestetur kan man velge et deluxerom i en bungalow, eller så reiser man kanskje med familien og da passer et avb de romslige familierommene perfekt. All inclusiven på hotellet er en av de mest generøse vi har sett, og i tillegg ligger hotellet rett på en fin sandstrand.
[b]Les mer og se priser her.

Rodos Princess, Rhodos

For den aktive barnefamilien er dette trestjerners hotellet som ligger i KiotariRhodos et perfekt valg. Hotellet kan friste med to store basseng, et barnebasseng og et innendørs basseng, vannsklier og en populær barneklubb i tillegg til et stort aktivitetetstilbud for de voksne. De romslige familierommene har plass for opptil fire personer, og har to soverom. All inclusiven på hotellet inkluderer mat, snacks og drikke fra morgen til kveld og minibaren på rommet fylles opp annenhver dag. Det er bare 250 meter til stranden og på noen minutter går du inn til Kiotaris lille sentrum. Hit reiser du med Ving.
Les mer og se priser her.

Zante Maris, Zakynthos

I den koselige byen Tsilivi på Zakynthos trives de aller fleste, og populære Zante Maris er et all inclusive-hotell med den perfekte beliggenheten på stranden og bare 100 meter til sentrum. Det store, fine bassengområdet har et separat barnebasseng og en herlig utsikt over havet. Det finnes også et innendørs basseng og en jacuzzi for de voksne. Hotellets all inclusive inkluderer is hele dagen for både stor og liten, ubegrenset med lokale drikkevarer fra morgen til kveld og så mye mat og du aldri trenger å gå sulten. Zakynthos har et enormt utvalg av strender, både sand- og steinstrender og en perfekt dag er å leie en bil å dra ut på strandjakt. Hit reiser du med Apollo.
Les mer og se priser her.


Charter med all inclusive i Hellas